top of page

               OM OSS

Mesterbedrift

Mesterbedrift

Mesterkvalifikasjonen er en formell, høyere yrkesfaglig lederkvalifikasjon

En mester har kompetanse på høyt nivå både som fagekspert og leder. Kvalifikasjonen opparbeides gjennom arbeid kombinert med mesterutdanning eller tilsvarende utdanning, etter oppnådd fag- eller svennebrev i et mesterfag. Som fagekspert har mesteren kompetanse som sikrer faglig kvalitet i utførelse etter gjeldende lover, standarder og normer.

Godkjent-laerebedrift-logo.jpg

Lærebedrift

Vi er medlem av Opplæringskontoret for rørleggerfaget og er godkjent lærebedrift,Vi er stolte over å ha muligheten til å veilede og tilrettelegge for våre ansatte slik at de kan ta videreutdanning for å bli rørleggermestere

Sentralgodkjent

Sentral godkjenning av foretak er en frivillig ordning som beskriver faglig kompetanse, rutiner for kvalitetssikring og at foretaket har betalt skatter og avgifter.

StartBANK er et leverandørregister og bransjenettverk for de som vil levere varer og tjenester til bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge. StartBANK-nettverket gir leverandørene mulighet til å konkurrere på like vilkår og bidrar til bruk av seriøse aktører

Miljøfyrtårn

 Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Over 10 000 virksomheter er sertifiserte som Miljøfyrtårn – fra små og mellomstore enkeltvirksomheter, til store konsern og kommuner (per 2023).

Våre forretningside er å levere rørleggertjenester til konkurransedyktigre priser med en god faglig utførelse til private,bedrifter og det offentlige.

I et yrke med så mye konkurranse er det viktig for oss å tilby den beste servicen til konkurranse dyktige priser.Vi har stor fokus på presisjon og kundetilfredshet.

Vi skal levere resultater som tilfredstiller kundenes ønsker og stiller høye krav til faglighet,kompetanse og kvalitet.

Vi tilbyr rørleggertjenster i Oslo og Omegn

bottom of page